NY DATO - Bryan Adams Jam
Lørdag, juli 10, 2021 - 20:00 til 21:40
Free
Koncerten er rykket fra 27. februar til 10. juli, grundet forlængelse af restriktioner i forbindelse med COVID-19.

Koncerten lørdag 26. september i Kulturhuset Brønden var rykket til 27. februar 2021, men grundet forlængelse af restriktioner i forbindelse med COVID-19 er koncerten nu rykket til 10. juli, samt rykket til Kulturhuset Kilden.

OBS! Din billet vil automatisk gælde til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage, bedes du følge guiden til refundering af billetter længere nede. 

Den canadiske hitmaskine Bryan Adams hyldes af et band, som leverer med POWER – uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker i salen.

Syng med på Cut's Like A Knife, Summer Of 69, Run To You, Everything I Do, Heaven og alle de andre ørehængere. Bryan Adams Jam tager os så tæt på den ægte lyd, som man kan komme.

Ligheden er slående – J.P. synger, ligner og opfører sig nøjagtig som sit forbillede Bryan Adams, og bandet spiller nøjagtig som den ”ægte vare”. Der er ikke er noget at misforstå, det her er rutinerede drenge, der kan deres kram og formår at begejstre ethvert publikum.

Et rutineret band med 25 års erfaring
Siden starten i ’95 er det gået rigtigt stærkt. Mere end 700 jobs er det blevet til i ind- og udland.
Bandet er kendt fra de fleste af landets klubber, halballer og byfester, større spillesteder og festivaler. Herunder Pumpehuset, Vega, Train, Rockshow, Midtfyns Festival, Langelands Festival, Skanderborg Festival, Varde Open Air, Skive Festival m. fl. I løbet af årene har Bryan Adams Jam også spillet for de danske soldater i bl.a. Bosnien, Irak og Afghanistan. 

Forventet varighed: 2x45 minutter
Unummererede pladser

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afvikling af arrangementer. Læs mere her