AFLYST - Teatret Gorgernes Julekoncert
Søndag, december 13, 2020 - 14:00 til 16:00
125 Kr
Aflyst grundet COVID-19 og de gældende restriktioner.

OBS! Har du billet/-ter til arrangementet, vil dine penge automatisk bliver overført retur til det betalingskort, som har været brugt i forbindelse med billetkøbet, seneste 15. december. Skulle du mod forventning ikke har fået dine penge retur der, bedes du kontakte oplev@brondby.dk.

Koret med de røde nissehuer gentager succesen fra sidste år. Julehumøret er højt og den musikalske gavepose er fyldt med danske julesalmer, smukke engelske christmas carols og swingende julehits.

Teatret Gorgerne præsenterer en helt unik julekoncert. I årevis har Gorgerne været leveringsdygtige i en god portion julestemning med en blanding af klassiske danske julesalmer, smukke engelske Christmas carols og svingende julehits - og så kom 2020. Men vi er fast besluttet på at COVID-19 ikke skal have lov til at ødelægge julestemningen – den har vi nemlig brug for mere end nogensinde. Forsamlingsforbud og Coronarestriktioner gør dog, at vi må gribe tingene anderledes an, så denne december afholder vi ÉN enkelt koncert i Kulturhuset Kilden. På Kildens scene må vi samle et stort kor og synge for et betalende publikum, under de gældende regler for spillesteder – MEN forsamlingsforbuddet gør, at vi ikke må samles inden koncerten for at øve sangene. Heldigvis er dette 20 år i træk julekoret trækker i de røde huer, så vi ved vi har hvad der skal til, skønt sidste korprøve var i december 2019. Dette bliver den eneste mulighed for at høre Gorgernes Julekor i år. GARANTI FOR JULESTEMNING!

Forventet varighed: 90 minutter uden pause
Unummererede pladser

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afvikling af arrangementer. Læs mere her