Alternativ Weekend

Ghanesisk trommer - Soundpainting og Kor

Lørdag den 4. og søndag den 5. november 2017 kl. 10.00 -15.00
Koncert søndag den 5. november kl. 15.00
Sted: Brøndbyvester skole Krogagervej 34, teatersalen mm.
Stor GRATIS event for alle Musikskolens instrumental- og solosangelever.

Det bliver en weekend langt ud over det sædvanlige hvor vi vil være samme om musikken på en helt ny måde, det bliver spændende og sjovt.

I løbet af weekenden kommer du til at prøve kræfter med en række forskellige musiske akti-viteter – Ghanesisk tromme – Soundpainting – kor. Vi har fået 3 meget dygtige instruktører til at stå for de forskellige workshops, du kan læse mere om de 3 workshops nedenfor.

I kommer til at prøve alle 3 workshops begge dage. I bliver sat sammen med andre musik-skoleelever så der bliver 3 grupper der passer sammen og som følges ad begge dage.

Du skal medbringe dit eget instrument til Soundpainting workshoppen, men der skal ikke øves på noget hjemmefra, alt hvad vi laver sker i weekenden. Selv hvis du lige er begyndt at spille kan du være med. Vi sørger for instrumenter til dem der ikke kan tage deres eget med hjemmefra (f.eks. klaver og trommer).
Til frokost skal du huske madpakke, Musikskolen sørger for at du får noget at drikke begge dage.

Det koster ikke noget for eleverne at deltage i den alternative weekend, og der er gratis adgang til koncerten som afslutter weekenden.

Tilmeldingsfristen for deltagelse i alternativ weekend var onsdag den 11. oktober, men hvis du har fortrudt så kontakt Musikskolens konto

12/10/2017