Musikskolen ikke med i fase 1

Musikskolerne blev ikke en del af første fase af regeringens genåbningsplan. Det betyder, at indtil i hvert fald 10. maj, så fortsætter vi med at fjernundervise vores soloelever, eller på anden måde være i kontakt med dem, så de holder liv i musikken derhjemme. Det er heldigvis rigtig mange af vores elever, der gør brug af det tilbud, og det har været en fornøjelse at opleve, hvor meget vi kan få ud af det, selvom der er en skærm, en youtube-kanal eller sågar et postbud imellem.

Når folkeskolerne i Brøndby på mandag åbner for 0. – 5. klasserne er det desværre fortsat uden de musikskolehold, der plejer at være til stede først på eftermiddagen, da de ikke passer sammen med de grupper, eleverne på skolen har lov at være sammen i.

Vi ved, at for nogle melder spørgsmålet sig igen, om man får penge refunderet fra Musikskolen. Det er ikke vores egen beslutning – men udelukkende noget kommunerne på sigt kan lave retningslinjer for, hvis partierne på Christiansborg giver besked om det. Så indtil videre gør man ikke

Vi krydser fingre for, at det generelle smittebillede tillader, at Musikskolerne kommer med i fase 2, så alle får mest muligt ud af den sæson, de har betalt for. Og så savner vi både hinanden, vores elever og de mange mennesker omkring os, som vi lige nu ikke ser til koncerter og arrangementer.

17/04/2020