Nyhedsmail februar 2019

Tag en ven med uge

I uge 9 (mandag den 25. februar til fredag den 1. marts) har vi på Musikskolen ”tag en ven med uge”

Hvis du er instrumentalelev på Brøndby Musikskole har du i uge 9 mulighed for at invitere en ven med til din undervisning på Brøndby Musikskole. I skal bare komme til din almindelige undervisning og så kan du vise hvad du laver når du går til undervisning på Brøndby Musikskole.  Hvis din ven vil prøve et instrument skal vi nok sørge for at der er et ekstra.

Fame – årets Musical

Igennem mange år har Brøndby Musikskole og Brøndby Ungdomsskole samarbejdet om en årlig musicalopførelse i marts måned. I år har vi valgt at opføre FAME - en musical fyldt med fest, sang og musik.

Tag med når 35 unge talentfulde sangere, musikere og skuespillere fylder salen i Kilden, og syng med på alle de store numre fra den klassiske musical "FAME".  I "FAME" følger vi afgangsklassen fra 2019 på New Yorks hæderkronede High School for Performing Arts fra deres start i 2015 til deres eksamen fire år senere med alle problemerne, frygten, fordommene og triumferne - med knivskarp fokus på hvad der kræves for at navigere i en verden af musik, drama og dans.

Forestillinger fra tirsdag den 12. marts til fredag den 15. marts kl 19.00 lørdag den 16. marts kl 16.00

I kan bestille billetter her

Koncert med Hess – Winter – Huntley
Musikskolen klarinet- og saxofon lærer har koncert

Lørdag den 15. februar
kl. 15.00
Kulturhuset Brønden
Brøndby Strand centrum 60

Tre musikere som alle har turneret over det meste af verden, har mange Cd-udgivelser og deltaget i spændende projekter. Men også tre musikalske venner som nyder at spille sammen og har en speciel indbyrdes forståelse bygget op gennem mange år. Koncerten er i umiddelbar forlængelse af en slagtøjsworkshop for alle interesserede med Richard Huntley som har undervist på Manhattan school of music.

Emil Hess - saxofoner og basklarinet
Niklas Winter – guitar
Richard Huntley - trommer

Musikskolen skal flytte!
De fleste har sikkert på nuværende tidspunkt hørt et eller andet om at Musikskolen skal flytte, for at undgå misforståelser skal jeg her give en orientering om hvad der vides på nuværende tidspunkt.

Årsagen til at der arbejdes med en flytning af Musikskolen er at Brøndbyvester skole har store problemer med at have lokaler til alle eleverne der går på skolen, der er derfor sat et arbejde i gang med at få plads til alle elever på skolen. Som en del af løsningen med pladsproblemerne på Brøndbyvester skole planlægges det at flytte Musikskolen til Nørregård og der indrette en ny Musikskole med større og bedre lokaler.

Som det ser ud nu arbejdes der for at flytningen skal ske så hurtigt at Musikskolen kan starte op i de nye lokaler med starten af skoleåret 2019-2020.  En flytning vil kræve en ombygning af lokalerne på Nørregård så de bliver velegnet til musikskoleundervisning, men alt i alt regner vi med at kunne tilbyde undervisning i nogle flotte nye lokaler med bedre plads end vi har nu.

Flytning af Musikskolen vil sikkert give anledning til flere spørgsmål fra elever og forældre om hvordan vi vil planlægge undervisningen i den kommende sæson. Meget kan ændre sig i løbet af de næste par måneder, men vi tilstræber at være klar med oplysninger om Musikskolens undervisning i den kommende sæson når vi omkring påske åbner for tilmelding til sæson 2019-2020.

19/02/2019