Nyhedsmail juni 2019

Musikskolen flytter

Så sker det! Hen over sommeren arbejder håndværkerne på højtryk på at gøre Brøndby Musikskoles nye lokaler klar på Nørregård. Vi glæder os meget til at byde eleverne velkommen i de nye lokaler, hvor vi får endnu bedre mulighed for at skabe et børne- og ungemiljø med fokus på musik og kultur. Ud over nye og bedre lokalefaciliteter vil en af de store ændringer bliver at Musikskolen og Ungdomsskolen kommer til at bo praktisk talt dør om dør, vi håber at det vil være med til yderligere at styrke børne- ungemiljøet når eleverne fra de 2 skoler mødes.

De sidste par uger har vi pakket alt sammen på Musikskolen (inventer, instrumenter, noder m.m.) så der er rigtig mange flyttekasser der fylder op lige nu. I ugen fra mandag den 12. til fredag den 16. august bliver alt dette flyttet til den nye adresse og så skal lærerne til at indrette deres undervisningslokaler. Som med så mange andre flytninger vil der jo altid komme små bump på vejen, så det kan godt ske vi kommer til at starte undervisningen op i lokaler hvor vi ikke har alt helt på plads, men vi vil være klar til at undervise alle. Efter sommerferien vil vi sende en nyhedsmail ud hvor vi kommer med sidste nyt.

Musikskolens kontor i sommerferien

Torsdag den 27. juni er sidste dag hvor der er nogen på kontoret. Vi er alle gået på ferie fra fredag den 28.juni.

Vi starter op efter sommerferien mandag den 12. august, det er samtidig med at vi flytter alt.

Vi skal have omstillet vores telefoner så det er ikke sikkert I kan komme igennem pr telefon, vil I have en opringning så skriv det i en mail så ringer vi tilbage senere. Det er heller ikke sikkert I kan træffe os på kontoret hvis I møder op. Det er derfor nemmest at I fra mandag den 12. august til tirsdag den 20. august kontakter Musikskolens kontor pr. mail. Vi vil i den periode mindst 2 gange om dagen læse og besvare mails.

Ole Villumsen stopper på Brøndby Musikskole

Med udgangen af denne sæson har Ole Villumsen besluttet sig for at gå på pension. Ole er den lærer som har været længst tid på Musikskole og i den periode har han undervist i mange forskellig sammenhæng: skoleorkester, band, grundskolehold og ikke mindst alle de mange el-bas elever der igennem årene har gået på Musikskolen. Ole har været elsket og afholdt af elever og kolleger og han har været i stand til at løfter sine elever til et fornemt niveau. Musikskolen ønsker ham det bedste fremover og håber at vi indimellem ser ham til nogen af Musikskolens store koncerter.

Optagelse/venteliste

Vi har nu sendt optagelses- og ventelistemails ud til alle. Vi har desværre ikke kunne imødekomme alle ønsker, så igen i år vil der være nogen der har fået et ventelistebrev.
Har du ikke modtaget en mail eller mener du der er en fejl i den mail du har modtaget så kontakt Musikskolen lige efter sommerferien.

Ledige pladser

På nogle instrumenter er der fortsat plads til nye elever, det drejer sig bl.a. om trompet, basun og el-bas. På hjemmesiden vil der være en opdateret liste over fag hvor der stadigvæk er plads. Hvis du rigtig gerne vil i gang med at spille så har vi stadigvæk plads på el-bas, trompet, basun og harmonika.

Hold for 0. – 1. klasse, der er stadigvæk pladser på vores hold på alle 3 folkeskoler
Musik og bevægelse for 0. klasse, der er plads på alle 3 skoler
Musikalsk værksted for 1. klasse, der er plads på Brøndbyøster skole og på Brøndby strand skole.

Forældre/barn rytmik

Vi har ledige pladser på alle holdene i Brønden i Brøndbystrand. Det er nyt at vi fra august tilbyder forældre/barn rytmik i Brønden. Vi håber at der kommer flere tilmeldinger så vi fra onsdag den 28. august hvor holdene starter har lige så stor tilslutning som på Musikskolen på Horsedammen hvor der kun er ganske få ledige pladser. Se på hjemmesiden og tilmeld jer.

Første undervisningsdag og skemalægning

Første undervisningsdag i sæson 2019-2012 er fredag den 23. august.
 I perioden mandag den 12. august til tirsdag den 20 august er Musikskolens lærere i fuld gang med at lægge skema, de vil kontakte jer for at høre nærmere. Har i specielle ønsker er I velkomne til selv at kontakte lærerne. Det er noget af et puslespil at få et skema til at gå op så vi kan ikke love at vi kan imødekomme alle ønsker.

God sommerferie

27/06/2019