Nyhedsmail maj 2017

Indhold:

UMV

Før påske gennemførte Brøndby Musikskole en spørgeskemaundersøgelse med det formål at udarbejde en Undervisningsmiljø vurdering.
I løbet af de næste 2 uger vil I kunne se resultatet af Undervisningsmiljø vurderingen på Musikskolens hjemmeside. I den kommende tid vil Musikskolens lærere behandle undersøgelsen og komme med anbefalinger til hvordan vi bruger resultatet til at sikre en endnu bedre undervisning.
Musikskolens bestyrelse vil ligeledes behandle UVM på det kommende møde i juni måned.

Tilmelding til sæson 2017-2018

I øjeblikket modtager vi mange tilmeldinger og gentilmeldinger til den kommende sæson. Det er vigtigt I tilmelder (gentilmelder) jer rettidigt for at bevare pladsen på Musikskolen / ventelisten. Fristerne er:
Gentilmelding: mandag den 22. maj
Tilmelding (nyt fag): onsdag den 24. maj
Har I spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte Musikskolen enten pr. mail. musikskolen@brondby.dk eller pr. telefon: 4328 2050
Vi regner med at kunne give besked om optagelse i starten af uge 25.
Det kan altid svarer sig at stå på ventelisten, men ønsker man nogle af de mest populære fag (klaver, guitar, sang) så kan det være en god ide at ønske et fag nummer 2 for at være sikre på at komme i gang.
Husk elever der har stået på ventelisten i denne sæson skal også gentilmelde sig for at bevare pladsen.

Links til gentilmelding/tilmelding:
Er du elev på Musikskolen, står på venteliste eller har gået på Musikskolen tidligere kan du tilmelde/gentilmelde dig via dette link
Dit brugernavn er din fødselsdag (6 tal) og dit kodeord er, såfremt du ikke selv har ændret det d,e sidste 4 tal i dit peronnummer.
Hvis du ikke tidligere har gået på Musikskolen skal du bruge dette link.

Grundskoledag lørdag den 20. maj.

Grundskoledagen er afslutningen på dette års arbejde på holdene musik og bevægelse for 0. klasse og musikalsk værksted for 1.-2. klasse.
Eleverne mødes kl. 10.00 og arbejder frem til kl. 13.00 med de sange de har forberedt i løbet af året. Kl. 13.00 er der koncert for alle interesserede.
Efter koncerten kan eleverne prøve forskellige instrumenter så de kan få en smagsprøve på de muligheder der er i skoleåret 2017-2018.

Koncert med Brøndby Bigband og guitaristen Per Gade

Det er en lang tradition at Brøndby Bigband inviterer nogle af Jazzens stor navne til at spille med orkestret. Denne gang spiller orkestret med Per Gade der til dagligt er en fast del af DR Bigband. Koncerten finder sted
Søndag den 21. maj kl. 15.00
Billetter a 30 kr. kan købes her eller i døren.

Skemafri dag

På trods af at onsdag den 24. maj er planlagt som skemafri dag på Brøndby Musikskole vil langt de fleste elever skulle til undervisning denne onsdag. Mange af Musikskolens lærere bruger dagen til at erstatte timer som af den ene eller anden grund ikke er gennemført tidligere. Der er få lærere der ikke underviser på dagen, de vil give deres elever direkte besked om at der ikke er undervisning.
Du kan læse mere om skemafridag her

Kulturweekend

Årets afslutningskoncert er igen i år i forbindelse med Brøndby Strand kulturweekend. Musikskolen har et stort program fredag den 9. juni. I Brønden er det den akustiske del hvor der er soloelever og små ensembler. På scenen spiller orkestre og band fra kl. 18.30. Rigtig mange af Musikskolens elever er med denne dag så kom og hør hvad eleverne har arbejdet med i den sæson der er ved at slutte.

Besøg fra Bruchsal

I perioden torsdag den 15. juni til lørdag den 17. juni får Brøndby Musikskole besøg af et ungdomssymfoniorkester på over 50 mand fra Bruchsal i Sydtyskland.  Ungdomssymfoniorkestret vil spille en koncert sammen med Brøndby Blæserorkester lørdag den 17. juni kl. 15.00 i Brønden. Der er gratis adgang til koncerten. Brøndby Musikskole har i mange år samarbejdet med en musikskole i Bad Schönborn i Sydtyskland og det er derigennem at vi har fået kontakt til Ungdomssymfoniorkestret. Allerede nu er vi inviteret på en genvisit i 2018.

Rejser i næste sæson

Brøndby Musikskole er blevet inviteret på et genvisit til Bruchsal i Sydtyskland. Vi håber at kunne tage af sted i starten af sommerferien 2018 i perioden mandag d. 2. juli til fredag den 6. juli. Vi tager af sted med Brøndby Bigband og Brøndby blæserorkester og håber at det bliver et orkester på over 30 mand. Vi kører med bus og håber at kunne spille ca. 3 koncerter på turen. Vi regner med at kunne holde prisen for eleverne på 1.600-1.800 kr. pr. elev inkl. mad alle dage. Inden sommerferien vil alle elever i de 2 orkestre få en første orientering om den planlagte tur.

I september tager Brøndbykoret til Hull og besøger den danske sømandskirke. Koret skal medvirke ved en koncert sammen med andre engelske amatørkor. Hull er engelsk kulturby i 2017 så det bliver spændende at se. Brøndbykoret er blevet inviteret af en tidligere sanger i koret - Arne Kristophersen som nu er ansat som sømandspræst. Arne var sognepræst i Brøndbyvesterkirke indtil for et år siden.

Sidste undervisningsdag inden sommerferien

Sidste undervisningsdag på Brøndby Musikskole er mandag den 19. juni for langt de fleste elever.  Der er nogle lærere på Musikskolen der i ugen op til skolernes sommerferie vil erstatte timer, eleverne vil snarest få direkte besked om dette fra deres lærer.

08/05/2017