Nyhedsmail marts 2018

Tilmelding sæson 18-19

Mandag den 9. april vil vi åbne for tilmelding og gentilmelding til den kommende sæson 2018-2019. Alle nuværende elever vil få en mail fra kontoret med besked om at der er åbnet op for gentilmelding. Husk at alle nuværende elever skal gentilmelde sig inden onsdag den 16. maj hvis de skal være sikre på deres plads.

Fristen for gentilmelding er onsdag den 16. maj
Fristen for ny tilmelding er onsdag den 30. maj

Log ind – nu med NEMID
Det er blevet nemmere at tilmelde og gentilmelde elever. Hidtil har I skulle logge ind på hver enkelt elev og huske brugernavn og tilhørende kodeord på hver enkelt. Det kan I stadigvæk men betaler kan nu ved hjælp af NEMID logge ind og se samtlige børn der er tilmeldt.

Får du vores mails
Når vi åbner for gentilmelding/tilmelding skal I være ekstra opmærksomme på om det er den rigtige mailadresse I har opgivet. På sigt kommer vi til at sende markant færre påmindelses SMSer i forbindelse med mail, da vi fra årsskiftet 2018/2019 skal betale pr sendt SMS. Husk at tilføje musikskolen til jeres adressekartotek så vores mails ikke går i spamfiltret.

Nye tiltag i sæson 1819
I sæson 2018-2019 vil der være 2 nye tilbud på Brøndby Musikskole

1. Klaverværksted
Alle nye elever der tilmelder sig klaver vil fremover blive tilbudt optagelse på et klaver- eller tangentværksted. Der er hvert år mange der gerne vil spille klaver og vi håber på denne måde at der bliver plads til lidt flere. I klaverværkstedet vil der være plads til 4 elever der får 45 minutters undervisning. Der vil være klaverværksted på Musikskolen onsdag eller fredag.

For nuværende sang- og instrumentalelever har vi oprettet et hold som vi kalder KlaverLAB. Optagelse på dette hold forudsætter at man har sunget eller spillet på Musikskolen i mindst 2 år. Der var meget stor interesse for holdt da vi oprettede det før vinterferien, men det er svært at sige på nuværende tidspunkt om det bliver muligt at oprettet et ekstra i næste sæson.

2. Bandstarter
Det vil fremover være muligt at melde sig til holdet Band starter. Det er for børn og unge i alderen 9-11 år og det er specielt tilrettelagt for dem der endnu ikke er helt sikker på hvad de vil spille om det er guitar, bas, klaver, trommer eller sang. Der skal være 4-5 elever på holdet og dem der melder sig til bandstarter kommer til at prøve alle instrumenter.

I kan læse mere om klaverværksted og bandstarter på Musikskolens hjemmeside.

Afslutning for rytmik og grundskoleholdene - Lørdag den 26. maj
Det bliver en dag med stor aktivitet for de mindste af Brøndby Musikskoles elever.

Vi afholder vi rytmik afslutning for alle rytmikholdene med forældre, søskende og bedsteforældre.
Kl. 10.30 - 12.00
i Kulturhuset Brønden.
Alle rytmikelever og deres forældre får en invitation i slutningen af april

Grundskoleholdene Musik og bevægelse og Musikalsk værksted samler vi til grundskoledag på Brøndbyøster skole i sal 3. Eleverne mødes kl. 10.00 og kl. 13.00 er der koncert for forældre, søskende og bedsteforældre.

Efter koncerten er der mulighed for at prøve et instrument når vi holder -

Instrumentprøve fra kl. 13.30-14.30
En række af musikskolens instrumentallærere kommer og præsenterer deres instrument, derefter kan alle interesserede få mulighed for selv at prøve at spille! Det vil bl.a. være muligt at prøve: klarinet, trompet, basun, tværfløjte, harmonika/accordeon og violin. Der vil være tid til at få en snak med musikskolens lærere eller med en fra kontoret hvis der er spørgsmål vedr. musikskolens undervisning.

Tivoli
Igen i år afholdes der Musikskoledage i Tivoli. I weekenden lørdag den 5. – søndag den 6. maj. Når programmet er klar vil vi på hjemmesiden og Facebook orientere om hvor og hvornår I kan høre og se elever fra Brøndby Musikskole.

Aflyst rejse
Det har desværre vist sig at der ikke var nok tilmeldinger til at vi kunne gennemføre den planlagte orkestertur til Bruchsal i starten af juli måned. Vi håber i stedet for at kunne arrangere en orkesterweekend i løbet af efteråret. De berørte orkestre og elever vil få besked når vi har fundet ud af om det bliver muligt.

Konflikt
Den sidste tid har risikoen for storkonflikt på det offentlige område fyldt meget i medierne. Vi håber meget at der komme en forhandlingsløsning, men skulle det komme til konflikt så går Brøndby Musikskole ikke fri.

Indtil videre vil vi efter påske undervise på Musikskolen som planlagt. Skulle der ske noget sørger vi for at I får besked så hurtigt som muligt. Vores lærere er ikke strejkeramt, men vil blive omfattet af lockouten.

22/03/2018