Nyhedsmail november 2019

Problemer med mails til Musikskolens lærere
Brøndby kommune har oplevet at der har været et phisingangreb på vores mailserver. Det er heldigvis blevet forhindret uden der skete noget, men for at forhindre fremtidige angreb er it-afdelingen i gang med at iværksætte ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Dette betyder at Musikskolens lærer de næste 14 dage ikke har adgang til deres arbejdsmail hjemmefra via internettet, de kan derfor ikke læse de eventuelle mails som I sender til dem. Skal I skrive til lærerne bedes I sende en SMS til dem eller sende en mail til musikskolen@brondby.dk Vi skal så sørge for at lærerne får besked. Vi giver jer besked når lærerne igen kan læse deres mails hjemmefra.

Officiel indvielse
Mandag den 9. december fra kl. 15.30 afholder vi reception i anledning af at vores nye lokaler står færdige, og vi nu officielt er rykket tættere sammen med Ungdomsskolen her på Nørregård. Brøndby Ungdomsskole og Brøndby Musikskole invitere derfor til åbent hus og indvielse på Horsedammen 42, 2605 Brøndby.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye flotte lokaler for elever og alle brugere af Ungdomsskolen og Musikskolen denne eftermiddag. Kom og se lokaliteterne, få lidt at spise og drikke, og hør musikalske indslag fremfør af elever fra Musikskolen.

Efter den officielle del vil der blive præsenteret spændende forslag til nye initiativer og samarbejdsprojekter af skolernes to arbejdsgrupper. Her vil vi alle fremmødte også få mulighed for at komme med ideer og ønsker til fremtiden.

Støtteforeningen – meld jer ind
Musikskolens støtteforening – Musikalske venner spiller en stor rolle for Musikskolen. Støtteforeningen giver tilskud til ture og rejser og dens hjælp er uundværlig ved gennemførelsen af store koncerter som f.eks. den årlige Nytårskoncert. Det er også støtteforeningen der har taget initiativet til at der nu kan deles 5, 10 og 15 års nåle ud til eleverne.

I foråret 2019 var det støtteforeningen der sørgede for at alle elever der spiller i orkestre kan optræde med ens skjorte eller T-shirt. Eleverne fik nogle flotte skjorter/T-shirt med Musikskolens logo på. Det ser rigtig godt ud når et orkester på den måde optræder i ens tøj.

Den 28. november kl. 19.30 afholdes der generalforsamling i støtteforeningen i Cafe 13 i Kisumparken 2. Der er hårdt brug for nye hjælpere, dels er der en ledig plads i bestyrelsen og dels er der altid brug for en ekstra hånd når støtteforeningen hjælper til ved Musikskolens arrangementer og koncerter.

Kontakt støtteforeningens formand Anne Schultz Vognsen på mobil 22 86 84 20 eller ring til kontoret hvis I kunne tænker jer at stille op.

Koncerter op til jul
Efter en vellykket Kulturnat med flere forrygende koncerter kan vi nu se frem mod de sidste koncerter før jul

Mandag den 18. november kl. 19.00
Kulturhuset Kilden
 Nygårds plads 32

Årets begynder cafekoncert hvor elever der er startet i år elle sidste år viser hvor langt de er nået. Koncerten er for de fleste den første koncert hvor de får mulighed for at spille i en koncertsal med et spændt publikum.

Torsdag den 28. november kl. 19.00
Bigband koncert med gæstesolist Morten Lund
Kulturhuset Kilden, Nygårds plads 31
Billet40,-kr (gratis for musikskoleelever)

Morten Lund har markeret sig som en af de mest markante og efterspurgte trommeslagere på den europæiske jazzscene bl. A. blev Morten i 2006 hædret med Ben Webster Prisen. Morten er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 1997, og har siden spillet og indspillet med et utal kunstnere. Morten har medvirket på over 250 CD udgivelser, og disse tæller bl.a. navne som Stefano Bollani Trio, Sinne Eeg Group, Aarhus Jazz Orchestra, NDR Big Band, Bohuslän Big Band, Norbotten Big Band, Ulf Wakenius, Cæcilie Norby, Lars Jansson,  Chris Minh Doky, Jan Lundgren, mfl.

Onsdag den 4. december kl.19.00
Musikcafe i Sognets hus ved Brøndbyvester kirke
Ved denne traditionelle jule cafekoncert kan I høre instrumentalelever fra Brøndby Musikskole (solister og små ensembler) og Brøndbykoret.

13/11/2019