Nyhedsmail oktober 2019

Den ny Musikskole

Alt godt kommer til dem der venter – og arbejdet med at komme på plads i Brøndby Musikskoles nye lokaler har taget længere tid end vi forventede - det er først nu arbejdet er ved at være helt afsluttet, til gengæld har det været værd at vente på. Fra sæsonstart fredag den 23. august har vi haft undervisning i lokalerne om eftermiddagen, mens håndværkerne har haft travlt om formiddagen hvilket har givet udfordringer. Alt er ikke helt på plads endnu men vi har fra første dag kunne se at vi har fået bedre plads og rigtig fine undervisningslokaler. Vi skal nok hen til november måned før alt er på plads, men det sidste er hoved saligt mindre ting som eleverne ikke kan mærke. Musikskolen ligger nu tæt op af Ungdomsskolen hvilket vi håber vil give mulighed for nye spændende tiltag på tværs af de to institutioner. I løbet af efteråret kommer der til at ske ændringer, hvor vi benytter os af at være tæt på hinanden, der vil bl.a. være musicalhold tirsdag aften med dans i salen og sang i nogle af de andre lokaler– det havde vi ikke plads til før. Derudover vil vi i løbet af november få skabt nogle fælles arealer hvor elever fra Musik- og Ungdomsskole kan mødes efter deres undervisning.

Parkeringspladsen

Alle der kommer på Musikskolen har bemærket arbejdet på parkeringspladsen, nu er de ved at være færdige og i starten af næste uge (uge 40) forventer vi at alle kan benytte parkeringspladsen foran Nørregård.

Brøndby Kulturnat 4. oktober

Koncerter og instrumentprøve

Kom og se Brøndby Musikskole nyistandsatte lokaler på Nørregård - Horsedammen 42.

Til Kulturnatten vil alle interesserede i tidsrummet 17.00-21.00 ved selvsyn kunne se de nye lokaler. Musikskolens vil afholde 4 koncerter med orkestre og kammermusik i den nye koncertsal. I løbet af aftenen er det også muligt at høre nogle af Musikskolens band spille i det nye bandlokale, i de andre lokaler kan alle interesserede selv prøve et instrument og få en snak med nogle af Musikskolens lærere.

Programmet for koncerterne i salen:

17.30 Brøndby blæserorkester

18.15 Kammermusikhold

19.00 Folkemusikorkestret

19.45 Brøndby Bigband

Tur til Bad Schönborn

I Efterårsferien tager en lille gruppe på 12 elever fra Brøndby Musikskole på besøg hos vores samarbejdsmusikskole i Bad Schönborn i Sydtyskland. Ud over koncerter vil der være fælles workshops for eleverne på de 2 musikskoler, vi tager afsted med en lille gruppe hvor alle indkvarteres privat så kontakten mellem eleverne styrkes. Samarbejdet med musikskolen i Bad Schönborn har stået på i mange år og har været til stor glæde for begge musikskoler så vi er glade for at vi på trods af flytning også kan fortsætte vores samarbejde og håber at vi i 2020 kan byde vores venner velkomne på et genvisit.

Ledige pladser

På grund af flytningen har vi i år som noget nyt tilbudt forældre/barn rytmik onsdag i Kulturhuset Brønden i Brøndbystrand. Vi håber at vi vil være i stand til at tiltrække flere elever fra Brøndby Strand men lige nu er der fortsat pladser på holdene.

I år har det vist sig at vi specielt har haft svært ved at fylde vores hold for 0. klasse og 1. klasse op på Brøndby Strandskole.  Kender I nogen som måske var interesseret så sig det til dem, I kan læse mere om holdet her.

Til instrumentalundervisningen er der venteliste på flere fag, men brænder du for at komme igang med at spille på et instrument så er der fortsat plads på trompet, basun, el-bas, trommer og harmonika.

På Musikskolens hjemmeside vil der være en opdateret liste over ventelisten til alle fag på Brøndby Musikskole. I kan tilmelde jer undervisning på Brøndby Musikskole via hjemmesiden, skal I have hjælp så kontakt endelig kontoret.

03/10/2019