Nyhedsmail oktober måned

• Babyrytmik
  • Koncerter i november
  • Tjek vores hjemmeside/Facebook

Når Musikskolens skriver til jer!
På Brøndby Musikskole bruger vi vores elevsystem Speed Admin til at skrive mail og SMS til elever og deres forældre.

I forbindelse med den første tilmelding til Brøndby Musikskole skal I oplyse mobil nummer og mailadresse på både elev og betaler(forældre/værge) Det er disse oplysninger vi senere bruger når vi kontakter jer.

Ved tilmelding af de mindre elever vil de fleste oplyse samme mobilnummer og samme mailadresse på såvel elev som værge. Men når eleverne bliver ældre kan det være en god ide at få ændret oplysningerne på eleverne. Når eleverne får deres egen mobiltelefon skal I derfor overveje om Musikskolen skal have det nye mobilnummer.

Musikskolens lærere og kontoret bruger primært mail når de skriver til jer, det kan være en musikskolelærer der har information om en kommende koncert, en prøveplan mm., men det kan også være kontoret der vil komme med mere generelle oplysninger (f.eks. læser du i øjeblikket denne mail fordi vi har oplysninger fra jer)

Musikskolens lærere mm. kan vælge om en mail/sms skal sendes til elev eller betaler eller begge dele. Men forudsætningen for at systemet kan vælge hvilken person det vil sende mail til er jo at der er forskellige oplysninger på elev og værge.

I er selv ansvarlige for at det er de rigtige kontaktoplysninger vi har på elev og forældre. I kan logge ind via vores hjemmeside www.brondbymusikskole.dk  og tjekke de oplysninger vi har. Hvis du har glemt dit log in, kan du hente et nyt her; {logininformation} Der er også mulighed for log in med Nem-id, så kan forældre/værge se alle tilmeldte børn på en gang.

Vi kan ikke bruge Facebook, instagram mm. til at skrive til jer. Vi bruger primært mail, så tjek jeres mail jævnligt.
Hvis begge dine forældre skal kunne få mails og sms skal de begge oprettes som værge.

Støtteforeningen
Musikskolens støtteforening – Musikalske venner spiller en stor rolle for Musikskolen. Støtteforeningen giver tilskud til ture og rejser og dens hjælp er uundværlig ved gennemførelsen af store koncerter som f.eks. den årlige Nytårskoncert. Det er også støtteforeningen der har taget initiativet til at der nu kan deles 5, 10 og 15 år nåle ud til eleverne.

Den 29. november afholdes der generalforsamling i støtteforeningen og der er brug for nye hjælpere, dels er der en ledig plads i bestyrelsen og dels er der altid brug for en ekstra hånd når støtteforeningen hjælper til ved Musikskolens arrangementer og koncerter.

Kontakt støtteforeningens formand Anne Schultz Vognsen på mobil 22 86 84 20 eller ring til kontoret hvis I kunne tænker jer at stille op.

Ledige pladser
På Musikskolens hjemmeside kan I altid finde en opdateret liste over de fag hvor der er plads til nye elever.

Vi har hold for 0. og 1. klasse på alle 3 folkeskoler i Brøndby, efter sommerferien fik vi hurtigt fyldt holdene på Brøndbyøster skole og Brøndbyvester skole op, men på Brøndby Strandskole har vi igen i år haft svært ved at få fyldt holdet for 0. klasse op. Det er altid en god ide at være med på vores grundskolehold så står du på venteliste og går i 0. eller 1. klasse på Brøndby Strandskole så skal du overveje at melde dig til vores hold på skolen. Musikskolens lærer Hendrik på Brøndby Strandskole står klar til at give eleverne en forrygende musikoplevelse.

Babyrytmik
Torsdag den 1. november starter der nye babyrytmikhold op på Brøndby Musikskole, holdet har undervisning fra 10.45-1.30. Babyrytmik holdene har 8 ugers undervisning og holdet har derfor undervisning frem til jul. Der starter et nyt hold op efter nytår.

Koncerter i november
Efter en vellykket Kulturnat og en forrygende gæste koncert med Bergen Brasband er fokus nu rettet mod de kommende koncerter op til jul. Særligt 2 koncerter i november er værd at bemærke. Koncert omtale af december koncerter kommer i en senere nyhedsmail

Mandag den 12. november kl. 19.00
Begynder cafekoncert
Kulturhuset Kilden
Nygårds plads 31
gratis adgang

Årets begynder cafekoncert hvor elever der er startet i år elle sidste år viser hvor langt de er nået. Koncerten er for langt de fleste den første koncert hvor de får mulighed for at spille i en koncertsal med et spændt publikum.

Torsdag den 22. november kl. 19.00
Koncert med
Hans Ulrik og Brøndby Bigband
Kulturhuset Kilden
Nygårds plads 31
gratis adgang

Brøndby Bigband har en lang tradition for at invitere nogle af den danske jazzscenens bedste til at spille med dem, denne gang er det saxofonisten Hans Ulrik der kommer og spiller med orkestret.

Hans Ulrik er en af vores mest anerkendte og oftest benyttede saxofonister. Han har bevist, at man godt kan lave jazzplader, der på én gang er moderne, kunstnerisk væsentlige og samtidig imødekommende og vel klingende. JAZZ & MAMBO blev således i 1999 hædret med en Jazz Grammy og blev et vaskeægte dansk jazzhit.

Brøndby Blæserorkester indleder koncerten

Tjek vores hjemmeside/Facebook side
På forsiden af vores hjemmeside vil I kunne finde en række relevante oplysninger. Blandt de mange spændende tilbud der er på Oplevbrondby.dk vælger vi dem ud som vi tror, har størst interesse for Musikskolens elever og forældre. På hjemmesiden www.brondbymusikskole.dk vil I også finde foromtale af mange af de kommende Musikskole koncerter. På Facebook vil vi ligeledes jævnligt have opdateringer med interesse for Musikskolens elever.

23/10/2018