Klaver
Klaver Elev Undervisning

Klaveret er solo instrument, det bruges også som akkompagnement.
Klaveret er et tangent instrument i familie med keyboardet.

Du kan ikke leje et klaver på Musikskolen. Du skal selv have et rigtigt klaver derhjemme, der er nogle krav til instrumentet, så Musikskolen vil gerne hjælpe med at vælge det rigtige. Ring og snak med Musikskolen eller spørg din lærer hvad du skal købe, så du får mest muligt for dine penge og undgår fejlkøb.

Klaver eleverne kan starte på tangent værkstedet, du kan læse om tangentværkstedet her.

Klavereleverne spiller med i Skoleorkestrene, i Folkemusikorkesteret, Jazzexplosion, Blæserorkesteret og Bigbandet.

Som klaver elev skal du deltage i klaverfællestimer, én lørdag om måneden. Til klaverfællestimerne lærer du noder, accorder og rytme, vi spiller også både fire- og sekshændigt. Det første år kan klaverfællestimerne erstatte sammenspil.

Lærer: Gustavo Cardinal
Undervisningssteder: Brøndby Strand skole torsdag. Musikskolen onsdag og fredag.

Tilbydes som solo undervisning fra 2.klasse.