Brøndbyøster skoleorkester

I skoleorkesteret på Brøndbyøster Skole er der tværfløjter, klarinetter, keyboard, trommer, saxofon, trompet og el-bas.
Vi er et rytmisk orkester der spiller musik med gang i og populære numre af blandt andre Kim Larsen.

Vi er et orkester for begyndere og let øvede elever, de fleste har ikke spillet i orkester før de starter her. Måske har du allerede gået på et værkstedshold så du ved lidt om hvordan det er at spille sammen.

Til musikskolens afslutningskoncert ved Brøndby Strand kultur weekend deltager vi, som et stort skoleorkester sammen med de 2 andre skoleorkestre. Vi bliver nogle gange inviteret til at spille sammen med Blæserorkesteret eller Bigbandet. Vi er altid med på den fælles skoleorkestertur i foråret.
En gang om året samles alle orkestrene til orkesterdag hvor vi spiller som fælles orkester og laver en koncert for forældre og søskende.

Vi øver på Brøndbyøster Skole hver mandag 16.05-17.05
Lærer: Ole Willumsen.