Tværfløjte sammenspil

I tværfløjtesammenspil mødes elever, der har spillet mindst 3 år og som enten ønsker et supplement til deres orkester eller er kommet til et niveau, hvor der ikke længere findes et passende orkester til dem og de derfor bruger ensemblet som deres obligatoriske sammenspil på Musikskolen.  I denne slags sammenspil har den enkelte elev et større ansvar, da stemmerne for det meste er enkeltbesatte og det kræver derfor at man møder velforberedt op til timerne.

Vi spiller repertoire fra 1600-tallet indtil nu, tit arrangementer fra orkester- og filmmusik.

På nuværende tidspunkt er der 2 grupper: Fløjtetrioen "Intermezzo" og fløjtekvartetten "Pink Flutes"
Fløjteensemblerne optræder hver sæson ved mange lejligheder, både til Musikskolens koncerter og i kirker, plejehjem og ved kommunale arrangementer.

De kommer også ud og rejse (flere besøg i Bad Schönborn/Tyskland) og har et godt socialt sammenhold.