Udmeldelse

Nogen gange mister man bare lysten…..

Du kan altid melde dig ud af Musikskolen. Vi betaler ikke penge tilbage, og hvis du melder dig ud for tæt på en betaling skal du betale selv om du måske ikke kommer til undervisningen. Hvis man bare lader være med at komme til undervisning er det ikke det samme som en udmeldelse, det er heller ikke nok at sige til sin lærer at man stopper. Her får du en gennemgang af reglerne for udmeldelse, som er en del af reglementet, som også er den tekst du har erklæret dig enig i, da du tilmeldte dig Musikskolen.

  • Du kan melde dig ud ved at logge ind via vores hjemmeside, der er nogle felter du skal udfylde og når du har fået en svarmail fra Musikskolen, er du meldt ud.
  • Du kan sende en mail til musikskolen@brondby.dk og når du modtager en svarmail fra Musikskolen er du meldt ud.
  • Du kan lade være med at gentilmelde dig, eller ved gentilmelding vælge ”ikke gentilmeldt”.

Du kan melde dig ud senest på disse datoer, og slippe for den næste betaling:

15.august, 15.oktober, 15.januar, 15. marts.

Hvis du eksempelvis melder dig ud den 18. januar, så vil du skulle betale opkrævningen der kommer 1. februar, fordi du har meldt dig ud for sent. Du skal aftale med Musikskolen om du vil komme til undervisning frem til den næste betalingsperiode, eller om du vil stoppe med det samme.

Hvis du tænker at du bare kan lade være med at betale, så vil vi bare lige minde om, at du ikke kan blive optaget til undervisning hvis du skylder penge, og vi tilbyder heller ikke undervisning til søskende, hvis familien har ubetalte regninger.