Skip to main content

Åben Musikskole i uge 44 - fra 4. klasse og op

Musikskolen åbner sig mod alle brøndbybørn i næste uge

På mandag d. 31. oktober prøver vi på Musikskolen noget helt nyt og inviterer til ’Den åbne musikskole’. Her kan alle fra 4. klasse og op være med, og der er program hele ugen. Forløbet er en del af vores store projekt ’Afprøvning af alternative undervisningsformer’, som vi har arbejdet med gennem hele 2022. Vi glæder os til at se både nye og kendte ansigter, og her kan du læse lidt mere om de enkelte dages tilbud.

Mandag på Musikskolen - Klarinet- og fløjteworkshop

Kl. 16-18 inviterer Irene, Emil og deres elever på et par hyggelige timer, hvor du kan prøve et instrument for første gang eller prøve at spille noget andet end du plejer. Vi skal både lære instrumentet at kende, spille lidt sammen og måske endda spille en lille koncert til sidst (for dem, der tør).

Mandag på Musikskolen – KæmpeBand

Kl. 16.30-18.30 er der kæmpe bandworkshop med Søren og Hendrik. Her kan du synge, beatboxe, tromme og spille sammen med tre af vores faste bands, som vi sammen med dig laver til ét kæmpeband. Vi skal både spille et nummer, du sikkert kender – og så skal vi prøve at finde på et nummer sammen. Her får du en fed oplevelse af at være med i noget, der lyder rigtig godt, også selvom du ikke har spillet før. Og hvis du har, så får du denne dag nogle helt nye udfordringer.

Tirsdag på Musikskolen - Sangskrivning med Sarah

Kom og vær med kl. 16-18, hvor vi lærer forskellige værktøjer (tricks), der kan sparke liv i dine ideer til melodier, lyd og tekst. Vi skal arbejde med pen og papir, og med elektroniske devices, hvor vi kan undersøge en verden af lyde, akkorder og beats. Har du en lille sangskriver i maven, så skal du ikke holde dig tilbage, men skynde dig over på Musikskolen og være med.

Onsdag på Musikskolen - Frederiks og Toves hyggelige Drop-in instrumentskole

Drop-in instrumentskole med Tove og Fredrik kl. 15-18 – spil på guitar, keyboard, bas og ukulele og lær en nem sang eller to, som du bagefter kan spille sammen med de andre. Duk op, når du kan. Her får man et første møde med nogle instrumenter, og alle kan være med.  Man kan deltage i 5 minutter eller være med hele eftermiddagen - det bestemmer man selv.

Torsdag i Brønden - Brøndby Musikskole og Copenhagen Jazz Orchestra inviterer en tur til Sydamerika

Kom i Brønden og deltag i Musikskolens store workshop og koncert når der torsdag d. 3.11 åbnes for en eftermiddag, hvor man både kan spille, klappe og synge med på rytmer, sammen med et professionelt bigband og mange af musikskolens elever. Der vil være musik med rødder i sydamerikansk folklore når det 18 personer store ’Copenhagen Jazz Orchestra’, sammen med den argentinske percussionist Minino Garay, inviterer til oplevelsen af hvordan et af Danmarks bedste bigbands lyder – og hvordan det er at spille sammen med dem.

Kl. 16.45-18.00: Workshop for alle

Kl. 18.15-19.00: Brøndby Bigband + Blæserorkester øver med

Kl. 19.30: Stor koncert med Brøndby Bigband, Brøndby Blæserorkester + Copenhagen Jazz Orchestra

 

Fredag på Brøndbyøster Skole – kl. 9.30 og 10.15

Folkemusikorkestret inviterer Brøndbyøster Skoles mindste elever til at lære de forskellige instrumenter at kende og høre en koncert med orkestret kl. 9.30 og 10.15. Her lærer børnene orkesteret at kende og møder musik fra mange verdensdele. Orkestret øver normalt på skolen tirsdag eftermiddag, og her er der både violiner, guitarer, harmonika, bas og klaver med. De glæder sig til at spille på skolen og gøre deres skolekammerater lidt klogere på de forskellige instrumenter.

Forfatter

Brøndby Musikskole