Skip to main content

Sæsonstart i Brøndby Musikskole

Så starter den nye sæson, og fra på mandag d. 22. august er huset (og de lokaler i Brøndby vi også bruger) igen fuldt af lyd, humør og fællesskab. Alle elever, der enten før sommeren eller her for nylig har fået en optagelsesmail, er tilmeldt i skønneste orden, og vi glæder os til at se jer.

Lærerne er i disse uger i dialog med jer om, hvad tid undervisningen bedst kan ligge (instrumentalelever) – og vi åbner en af de nærmeste dage for jeres skemaer, så I kan logge ind og have overblikket over sæsonen.

Hvis læreren får brug for at aflyse i løbet af sæsonen, kan vedkommende have lagt en undervisningsgang på andre tidspunkter – men det vil være blevet aftalt med alle berørte elever.

Har du ikke dit eget instrument, vil du kunne låne et af Musikskolen. Vi prøver at have instrumenter klar til nye elever til første undervisningsgang, men det er ikke altid muligt. Alle der låner et instrument skal også have en ”lejekontrakt” der skal underskrives.

Husk i øvrigt, at hvis du mod forventning gerne vil meldes ud i løbet af sæsonen, så skal det ske skriftligt til kontoret enten på mail, eller i speedadmin (der hvor I logger ind). Du er meldt ud, når du har fået en skriftlig bekræftelse fra kontoret.

Forfatter

Brøndby Musikskole