Skip to main content

tilmelding og optagelse er på plads

Alle har nu fået mail, om optagelse eller om venteliste.

 

Vi har sendt mail ud til 259 elever, om at de er optaget til undervisning i sæson 2022/23

Desværre måtte vi i år sende mail til 59 elever om, at de er på venteliste. Det er aldrig spildt at stå på venteliste, og vi forventer da også, at vi i løbet af sæsonen kan byde en del af dem velkommen til undervisning.

 

Tilmeldingsfristen hed 1/6, det betyder slet ikke, at man ikke kan tilmelde sig –det betyder bare, at vi har fordelt alle de gentilmeldte elever, og de ny tilmeldte elever der kunne være på holdene og i lærernes skemaer. Det meste er nu fyldt op, hvis der er en plads bliver den tilbudt til den første på ventelisten. Takker vedkommende nej, tilbyder vi pladsen til den næste.  -Og sådan fortsætter vi. Også selvom sæsonen er startet, hvis en elev melder sig ud, kigger vi om der er nogen på venteliste.

 

Hvis du har fortrudt din tilmelding, så kontakt os!

Måske kan vi finde et andet undervisnings tilbud til dig. Hvis du helt har mistet lysten, og slet ikke skal starte, så skal du melde dig ud inden d. 15/8 –hvis du melder dig ud senere end det, skal du alligevel betale den første rate, som forfalder 1.september.

 

Hvis du har lyst til at snuse lidt til noget af det vi laver, så kan du måske nå at få en plads i sommersjovs sommermusikskole –det er her på Musikskolen, med nogle af vores lærere, hvor du kan prøve kræfter med blandt andet elektronisk musik, sang og flere forskellige instrumenter –vi slutter forhåbentlig af med en lille koncert.

Det er 2-4 august, på Horsedammen 42 –du kan tilmelde dig her hos  sommersjov  -skynd dig, for der er ikke mange pladser tilbage, og det er kun for dem der er tilmeldt hos sommersjov.

 

Vi vender tilbage med sæson 2022-23 mandag d. 22.august, i ugerne op til ligger vores undervisere skema.

Forfatter

Brøndby Musikskole